20100317 i-landsproblemo

känner på mig att det här kommer bli en ytterst händelserik dag.. gissa vad jag gör nu? väntar på posten! vad fasen.. man kan ju inte städa varje dag bara för att man inte har annat att göra. blir ju knäpp. jag kan verkligen inte bara ligga stilla och göra ingenting. det går inte.
jag "orkar" inte ens se på film. promenera kan jag göra, och lyssna på bra musik. men jag vill ju promenera mycket och det orkar inte mina stackars fötter.
kan ju hänga på vetgirig.nu och bli smart men då måste jag sitta klistrad framför datorn och det vill jag ju inte heller.
HAAH MY GOD. stackars mig! verkligen. på något sätt lyckas jag få tiden att gå ändå så det här går nog bra.. tur att jag inte har världens bästa matlust just nu för då hade jag ätit upp hela kylskåpet i brist på annat att göra.

anyways, THE SUN IS SHINING! man skulle ha haft en balkong. och så skulle man ha fått plats i ett solarium.. skulle behöva lite färg, känner jag.

PUSSKRÄM

3 comments:

Anonym sa...

Det kommer fler tävlingar. Där man inte behöver åka ngn stans. Håll ut!

Fin blogg! /Anna

www.gravidlooken.se

snart pappa sa...

tack ska du ha.Vad hhar du beställt för något som inväntar tills posten ska komma? ;)

Ingela Genberg sa...

Jag lånade Sex and the city boxen av en kompis när jag var hemma och väntade på att den stora dagen skulle komma. Satt som fastklistrad i soffan! Har aldrig tyckt om den serien innan...
Men måste hålla med om att man städade HELA tiden. Har nog aldrig varit så välstädat som då faktiskt... ^^
Nu är det inte långt kvar! Sköt om er!