20100202 happynews

idag fick vi hem bilbarnstolen. check check. den var fin och verkar riktigt skön (svår att provsitta, hehe). nu har vi det mesta fixat. köpte till och med ersättning idag. är ju alltid bra att ha hemma, liksom. fick hem komma-hem-paketet från apoteket igår vilket innehöll många av "bas-sakerna" som behövs. himla skönt att sitta hemma och klicka ihop allt och sedan få det på posten. det är highly recommended!

pratade med sofia idag och hon avslöjade att hon minsann kommer HEM! och inte nog med det.. hon tänker STANNA, också! så jag jublar rätt så mycket över det, hehe. happyface. alla bästisbrudar i samma stad. what more can you ask for?

imorgon är det ultraljudsdags igen. hoppas bebis mår bra och att h*n inte har mosats av mina moves. haha. börjar bli riktigt trångt för h*n och obekvämt för mig när jag lutar mig framåt, osv. helt sjukt vad fort det har gått. för bara ett tag sedan kunde jag sätta mig upp snabbt utan att anstränga mig nämnvärt, ta på mig skorna utan problem och göra allt sånt som normala mikaela kan göra. om det är så här nu, hur kommer det då vara om två månader? EEEHM. fast så farligt är det ju inte. än. har ju inte ont någonstans utan är bara klumpig.

bedtime nu, måste upp och ta bussen till sjukhuset som går strax efter sju imorgonbitti. får intensivsova, helt enkelt. vill sova minst åtta timmar varje natt men det blir lite svårt nu när klockan börjar närma sig 12. fasen.

bon nuit aligators

1 comments:

Anna sa...

Jag tycker om er nya soffa, den är varm och skön ^^ Hade inte testat ligga i den förrän igår :D

Jag har lyckats domänpeka min blogg, duktigt ^^ hehe
Kommer ni få några bilder idag på ultraljudet? :D