20091127 sånt som jag har svårt att förstå mig på

  • människor som inte fattar att man faktiskt KAN dricka mjölk även när man är vuxen. vad är det ni inte förstår? man blir inte tjock av mjölk och man blir heller inte tre år igen.
  • varför nästan alla "modebloggers" klär sig exakt likadant. sure, det är fint med svart och vitt och nitar och sån skit. men finns det INGEN som vill ha en HELT EGEN stil? det finns knappt någon variation där ute på fashionbloggarna. tråkigt. då bortser jag från stylebymats, såklart. som är som ingen annan.
  • brudar som får dödsångest om dom råkar visa sig själva utan smink någon gång i halvåret. det måste vara jobbigt att se så hemsk ut att man måste täcka över det med kladd vareviga dag.
  • folk som inte kan vara sig själva. som försöker alldeles för mycket, aldrig säger vad dom egentligen tycker och vill vara alla andra till lags helatiden.
  • stockholmare som tror att dom är heeelt överlägsna och underskattar/ser ner på allt som finns ovanför.
  • såna som inte kan lära sig själva, ta reda på saker själva och gooooogla själva.

4 comments:

Annika sa...

Tråkigt att höra. Var det mycket Cypern relaterat och en pik kanske?

Hanna sa...

jag är asbra på att googla!

helene sa...

Håller med om det med mjölken, alla är alltid på mig och tycker det är konstigt att jag fortfarande dricker mjölk. Men hallå om man säger så att det är väl tusen grr bättre att dricka mjölk till maten ist för dricka?

Madde sa...

Jag har aldrig varit med om att folk reagerar på att man dricker mjölk. :O