20100121 babyskydd

BRIO primo

det är dyrt med kids! eller.. det blir dyrt om man vill ha det som jag vill ha det.
det blir nog så att vi köper en sprillans ny bilbarnstol (babyskydd) (har ju inte behövt köpa en vagn, så what the heck).
nu är det så att det inte direkt är det billigaste man kan köpa här i livet. hyra/låna en på röda korset kan man ju göra men enligt min mor är dom inte så fräscha och heller inte så bekväma. så det blev helt out of the question. och efter lite tänkade kom jag (vi) på.. att köper vi en ny för strax över tusenlappen, får vi ju ändå igen en del av pengarna när vi sedan säljer den.. eller behöver använda den igen, såklart. det kostar ju trots allt några hundralappar att hyra en och då får man ju som sagt det man får. lika bra att lägga några hundringar extra och få en egen. eller hur?

förstår hur intressant det här inlägget måste vara för alla som inte har ett care in the world för bebisar.

2 comments:

Sara sa...

Tänkte bara säga att två av mammorna i min föräldragrupp har hyrt babyskydd och de har varit jättefräsha, ser nya ut och de är nog rätt nya med. Akta graco och modellen logico S. Tror det kostar 500 spänn för 9 månader. Men förstår om ni vill köpa för det gjorde vi. Provade den där brio och en stol som heter britax, slutade med britax då den satt bäst enligt OSS. :) Lycka till!

jessica sa...

Så tänkte vi med :D Vi köpte vår för 1700 och är jättenöjda, inte en skråma på den. Snart dax att sälja dock för lillkillen har växt ur :) Vi har en akta.