20091203 serious stuff

nu är jag less. less. less. cypern, oo whata paradise! på sommaren och lite närmare hösten är ju cypern ett skitbra semesterställe. inte allt för varmt och inte alls kallt. men senare på hösten och närmare vintern, då tappar allt charmen på nåt sätt. vi har inga element och vi har inga kläder som är gjorda för ruggvädret och de kalla kvällarna.

hittills har dagen inte varit någon bra dag. jag har två par shorts och ett par jeans som jag kan ha. jeansen har jag gjort en specialare på eftersom dom inte är gjorda för min mage. det är allt annat än bekvämt och idag var jag tvungen att ha dom. det har regnat och vädret är ruggigt, inget shortsväder in other words. obekväma kläder = olycklig mikaela. problemet är att jag INTE VILL SHOPPA här. jag vill vänta tills vi kommer hem. men nu är jag nästan tvungen. buhu.
behöver något skönt att ha på benen och kanske en varm jacka. hade tänkt köpa allt sånt sedan men jag kommer ändå ha på mig allt på planet så det kvittar väl, i guess.
haha, vilka problem! men det är viktigt för mig. jag vill inte gå runt och vara obekväm och på dåligt humör.
och ja, jag får klaga. även fast jag är på cypern och ni är i eskimålandet schweden.
vi är ju svenskar allihopa, vi blir aldrig nöjda. it's a fact.

får fixa något att ha på mig på siestan. det här går ju inte.

vilket utomordentligt intressant blogginlägg det här blev.

i'll be back när jag är hel igen!

1 comments:

Emma Roos sa...

Oh shiiiiit, nu blev det mkt information här! Jag kunde gått och lagt mig för länge sen, klockan är morgon! Men råkade slinka in på din blogg och trodde inte mina ögon! var tvungen försäkra mig några ggr om att det verkligen var din blogg (fast jag visste det). Och nu har jag läst nästan allt från att ni "kom ut". ;D Så nu fattar jag hur det ligger till! Åh jag blir så lycklig. Haha, nästan överdrivet glad! Jag menar jag känner ändå inte dig jättebra. Bara lite. Men sånthär är bara så himla kul. Inte minst för att ni verkar kunna bli superföräldrar! Syskonerfarenhet är ju guld värt. Men det var längesen nu, hoppas vi ses nåt när ni nu kommit hem!:) Sen fick jag en till uppenbarelse; jaså spakvinnan är din mamma:D Jag har planerat att dra dit nångång i framtiden. Lätt! Fatta vad glad jag blev när jag läste i yippie om det. Haha hade ganska kul oxå när jag upptäckte att snapas fötter var på bild i yippie oxå^^ Haha ojdå, nu fick du världens längsta kommentar av nån du knappt känner^^ Ta åt dig! Kramar/EmmaRoos (jimmies ex om du undrar) xD