20091231 ikeadödn, bebis och slut på 2009

tisdag nästa vecka börjar vi jobba igen. men nu ska jag inte tänka mer på det. heh. var trevligt att göra en liten visit till jobbet och se lite glada fejs utan att behöva sätta sig ner och ringa.

kommande dagarna ska ägnas åt att fixa med lägenheten, bygga ikeamöbler och städa. har fått ihop soffan, matbordet och stolarna. börje var det värsta jag varit med om! snyggare än stefan är han ju, iallafall. köpte börje eftersom stefanstolarna var slut. var "tvungna" att köpa 3ggr så dyra stolar, haha. men det gjorde inget. finfina är dom!
och soffan har fått hela vardagsrummet att se sjukt mycket trevligare ut. trivs riktigt bra i den här röran just nu.

nyårsafton imorgon och jag har laddat upp med allt vettigt alkoholfritt jag kunnat hitta. kommer bli min första nyktra nyår sen jag vet inte när. det ska bli kul! men aningen tråkigt när alla blir retards att vara den enda som har förståndet kvar i skallen.
vi tänkte göra nåt gott att äta, inget storslaget, sen dra till mubba där panbäck har fezze. blir nog awesome. kanske borde göra någon sorts sammanfattning av 2009, men vi skippar det så länge. finns ju roligare saker att foka på.

imorgon är även första dagen i vecka 28. only 12 weeks to go, dårå. det är inte så mycket. nu börjar det nästan bli lite bråttom! måste inhandla en heel del, även fast alla basgrejer är fixade.
bebis fortsätter vara vild trots att det börjar bli mindre plats i magen. ibland vänder h*n på sig rejält så det känns som att hela magen ska vändas ut och in. riktigt kul är det, men kan bli lite störigt när jag vill sova. kring ett kilo bebis har jag i magen, så h*n är fortfarande väldigt liten men ändå så stor. crazy.
vägde mig för första gången på ett halvår på julafton. 67 hela mikaelakilon! det är nästan 70. gissar på att jag vägde kring 62 innan, så 5 kilo har jag lagt på mig, iallafall. gick nog ner lite i början så det verkar vara en hälsosam uppgång. not too much och inte för lite.
blir spännande att se vad "slutvikten" hamnar på. fortsätter jag så här blir den nog inte så värst hög. hoppas jag...

nä nu ska jag sträcka lite på mig och göra mig redo för sovandet. imorgon väntar härliga underbara ikeamöbler och nyårsfirande. oj vad full jag inte ska bli!

HAPPY NEW YEAR ALIGATORS

4 comments:

Michelle Louà sa...

Du blir nok ikke den eneste edrue på fetsen, har mens og kan derfor ikke drikke så masse ettersom at mens smertene er huge!! Men blir bra det, vi kan jo ha det skoj fordi om :P

Ingemar sa...

Va i hela friden betyder
dra till mubba där panbäck har fezze??????
Hej M. o P.!
Kul att se att ni verkar ha det bra.
Mormor o Morfar önskar gott nytt år till Dej och Peter.

Emma sa...

Haha:D M och P, Mamma och Pappa:D

HOLLYASTERA sa...

fem kg är ju fan inget! det är ju vad ungen väger. haha. gud vad impad jag är av dig!