20100308 slask och bök

tror aldrig jag varit så nöjd och glad över att ha blöta skor och sockar. slask ♥ har aldrig varit så efterlängtat. enda nackdelen jag kan se är all fin hundskit som uppenbaras.
3 plusgrader.. helt wack. ja, idag får man faktiskt prata om vädret! fan-fucking-tastic.

första lediga dagen. klev upp när peter skulle till jobbet vid halv 9. är ju så ljust och skönt nu på morgonen. diskade lite, nördade dator och kollade på tv sen tog jag en powernap vid halv 13.
hade en date med linda klockan 14, drack lite saft där och snackade skit.
fick med mig ett par korta svarta uggs från henne som hon inte kunde ha :) sen promenerade vi mot stan och jag råkade hamna på lindex som hade rea på världens finaste overall. har en nästan likadan som jag köpt på åhlens, haha. men den var ju så billig! och en storlek mindre. har lärt mig att H&M's overaller är större i storleken än lindex. nu har vi 3st overaller, två i 56 (en mindre och en större) och en i 62. det borde ju räcka med tanke på att det inte ens kommer att vara vinter (hopefully). haha.

igår fick jag hejdåbesök av bästismosterhannabanana. det var mys. hon tänker lämna mig och fara till självaste USA nu på onsdag (om jag minns rätt). fast hon ska bara vara borta i någon månad. fy och usch vad kul hon ska ha.

imorgon ska vi vända på bökfjompen i magen. dom verkar väldigt måna om att man ska ha med sig någon dit och jag kan inte ta med peter eftersom han jobbar (viktig utbildning) så har väldans tur att mammsen kan följa med.
kl 7.30 ska vi vara där och vid 12-tiden ska vi vara klara. det är 50/50 chans att vändningen lyckas. om den inte lyckas blir det planerat snitt. har vant mig vid tanken och skulle inte deppa ihop ifall det blir så. men en vanlig förlossning är ju såklart största önskan.
finns en litenliten risk att bebis inte mår bra efter vändningen (eller att moderkakan lossnar) och isånafall kan dom behöva ta ut den. men den risken är som sagt väldigt liten så jag tänker inte mer på det.

nu ska jag laga någon sorts mat med quornbitar och sås. later aligators.


5 comments:

Devinia Euvel sa...

Jag håller tummarna för att vändningen går bra!

emma sa...

vi måste ta och hitta på nåt nu när du inte jobbar hehe :))

sofia sa nåt om att hitta på nått nästa vecka. :) (jobbar hela den här veckan..)

emma sa...

vi måste ta och hitta på nåt nu när du inte jobbar hehe :))

sofia sa nåt om att hitta på nått nästa vecka. :) (jobbar hela den här veckan..)

johanna sa...

Jag älskar att läsa din blogg, och åh vad jag också vill ha en bebis när jag ser bilder på söta kläder och mysvaggan som ni har! :)

Hoppas att vändningen går bra för er nu!

mini sa...

underbart fin ♥