20100318 ägget


v.39 (38+0)

gravidmagar framifrån ser sjukt fåniga ut så jag tyckte det var dags för en sån bild att bli tagen. nevermind korvbenen.

har fått en liten bristning över naveln (där det spänner som mest) och lite panik på köpet, så jag har investerat i en till kräm att smörja med. Biovergetures från Biotherm. går på kring 300-lappen för 150ml men det kan det nog vara värt. krämen är förebyggande och ska även vara bra på att "bekämpa" befintliga bristningar. luktar riktigt fresh, huden blir riktigt mjuk och bäst av allt - inget kladd.

är medveten om att bristningar har med gener och hormoner att göra men det skadar ju inte direkt att smörja och vara lite extra snäll mot den stackars tänjande huden.

nu ska jag plugga lite "bebiskunskap". fick en fin bok "om barn 0-6 år" av mamma. tror jag står på en bra grund men det går ju inte att lära sig för mycket.
sen blir det våffeltajm med peter när han kommer hem från jobb.

2 comments:

Sandra sa...

Gud vilken mage du har! Fin är den också!

Patricia Lindh sa...

Åh så fin du är! :D härliga bilder. Kände som du, har också haft piercing i naveln, och fick panik över att de blev en pyttebristning! men de är de vanligaste, huden är ju så tunn där över.

Tack om tipset på solsidan, helt perfekt! :D