20100219 går i ide


här bor jag ikväll. upptäckte att magen är ett utmärkt stativ! om inte pyret får för sig att sparka till kameran, dvs.

jag dricker på tok för starkt ingefära/honungsté. det bränner rejääält i munnen men det känns bra i halsen/öronen (??). skippar fredagsölen på jobbet ikväll. vill verkligen inte ut i den där kylan igen (även om det bara är en 5 min promenad). fick ont i ansiktet när vi promenerade till coop tidigare idag. uscha buscha. jäkla grönland vi bor i.

funderar på om "JACK" kanske är mitt favoritnamn på en eventuell pojkbebis. finns ju så många braiga jack, hehe. jack sparrow, jack white, jack black och ja, jack edholm/söderkvist? våra efternamn är ju inte så värst roliga. hummm.. och såklart devin och rocco i andranamn.

men flicknamn då? jag blir galen. det finns ett fåtal jag tycker om. finns ju ingenting som säger att det inte är en flicka. om man inte lyssnar på våra mammor, dårå, som båda ställt in sig på att det är en pojke. haha. äh, får väl köra på "jackie" om det blir en tjej. eller inte..
i'll get back to you on that..

nu ska jag kura ihop mig på bästa möjliga sätt i soffan och glo på nåt trevligt på TV:n.

1 comments:

Ingela sa...

Vi hade oxå ett bestämt killnamn men INGET tjejnamn. (Då visste vi oxå att det skulle bli en tjej..) Helt plötsligt en kväll så kom vi bara på det! Junie skulle det bli och en Junie blev det ^^ Lycka till med namnen! Det är ett rent helvete.. hehe