20100118 vardagligheter

hehe. peter jobbar mer än mig den här veckan. ganska mycket mer. känns skönt att jag inte är lika behövd ;) nästa vecka är det dock tillbaka till det vanliga så då jobbar vi lika mycket. ska passa på att vara riktigt hemmafruig nu i veckan och göra lite vettiga saker. känns knappt som att jag jobbar överhuvudtaget när det bara är 4 timmar varje kväll. blir väldigt mycket tid över till annat! (om jag inte sover bort hela dagen, dvs.. vilket är väldans lockande.)

vann tydligen förra veckans tävling på jobbet. en mp3-spelare med 1gig. inte så värst storslaget, haha. men den blir perfekt till peter när han ska träna/springa och så småningom till mig när jag börjar röra på mig.

har samlat vuxenpoäng idag och gjort en budgetkalkyl i open office. använde ett template från openoffice.org på engelska så alla summor står i $. ser ut som att vi tjänar många fler tusenlappar än vad vi faktiskt gör, hehe. är hursomhelst jätteskönt att ha lite koll på pengarna. och slippa räkna ut allt själv. smidigt.

händer inte så mycket i livet just nu förutom att det växer en go liten bebis i min mage. det är i och för sig mer än mycket. det behöver nog inte hända så mycket mer.

PUSS

2 comments:

Anna sa...

det går för fort, den där nedräkningssaken fuskar, den luras... de va ju typ bara förra veckan det stod "146 days to go" men nu är det bara 72!

Håller peter på bantar? ^o)

Linda sa...

You didn't svara på mitt sms gullskalle.