20091217 payslips

igår fick vi lönespecarna. den som har hand om lönerna kan tydligen inte betala ut dom närmare jul så vi får dom inom några dagar istället. det känns skönt, för nu kan vi föra över lönerna till sverige innan vi åker och slippa göra det när vi kommer hem. och så ska min ekonomiansvarige pojkvän betala hyran för januari ASAP så att vi även får det ur världen.. skönt, skönt och åter skönt. en till grej som är skön är att vi bara har en full jobbdag kvar efter idag, plus lite extra på lördag, men det är inte ens spikat eftersom lördag innebär JUULFEST. det blir nog ett trevligt avslut på 4 månaders jobb.

semester here i come!! kommer kännas konstigt att inte jobba. har glömt hur det känns att ha tid till precis vad jag vill, utan en massa krav.

idag fyller bebizzz 26 veckor! det är ju jättemycket. hinner inte riktigt med i svängarna här, det går så himlans snabbt. bara 14 veckor kvar, alltså. har börjat få lite svårare att somna på kvällarna. kan inte somna förns jag får "kvällssparkarna". får snällt ligga och vänta och så småningom kommer dom ju. det börjar bli mindre plats i magen nu så det fladdrar inte lika mycket längre, men när det väl bökas så bökas det på rejält, med riktiga kicks. märks att h*n blir starkare.

0 comments: