20091201 hej bebisen

(bilden är på en annan bebis. v24)

inatt levde du rövare där inne.
själv har jag varit krasslig sedan i lördags. haft uppochnerfeber och värk i hela kroppen. men det är ju inget du tar skada av. du voltar runt och har det bra, ändå. jag tror du varit extra vild och rastlös dom här dagarna eftersom jag inte varit uppe och promenerat och guppat på som vanligt.

hela den här grejen med att ha dig i magen fanns inte riktigt för mig förns dagen du gav mig dina första livstecken. första små pyttekickarna som som kändes så väl. då förstod jag att du fanns. och då var det ju bara 5 månader kvar! (om jag räknade rätt?) eftersom jag mått så bra och "vanligt" (bortsett från noll matlust) fram tills dess och knappt haft några problem kändes det som att det var då allt började.

en bidragande faktor
till att det kändes så kan ju ha varit att du inte alls var planerad och att vi väntade så länge med att berätta. och när vi berättade för alla om dig blev det som att jag berättade för mig själv. "OJ DÅ, PETER! vi ska bli mamma och pappa! HAHA. vad kul! :)" mammut och papput. crazy.. alla blev så glada och då blev vi ännumer glada. så himla glada. som en liten överraskning till oss själva.

och nog känns det lite läskigt. vi har ju ingen aning om vad du är för en liten krabat. men det ska bli så spännande att få reda på det. jag hoppas att du kommer att tycka om oss. vi har ju aldrig varit föräldrar förr. men storasyster och storebror har vi nog rätt bra betyg i. det är säkert en bra grund. och så har vi ju fått värma upp ett tag med en massa andra bebisar. så, totala n00bs är vi inte.

du kommer att vara helt beroende av oss. det känns också läskigt. att ha ett så stort ansvar tjugofyra timmar om dygnet. helatiden. nu måste vi vara riktigt rädda om oss själva. vi ska ju vara "fit for fight" när du kommer och för all framtid. det är svårt att vara "världens bästa mamma och pappa" men ingenting är omöjligt. vi ska göra vårt allra bästa. och lära dig allt vi kan.

just nu ligger jag och slöar med dig i magen och datorn i knät. kanske borde fundera lite mer på potentiella namn du kanske kommer få. det var ju ett tag sedan sist. "hubert" funkar ju liksom inte om det visar sig att du är en tjej. eller?

nu är det kanske bara 17 veckor och 2 dagar kvar till dagen D. jag hoppas det inte dröjer så mycket längre än så. du får gärna säga stopp när du väger sisådär 3 kilo. det är lagom ;)

3 comments:

Anna sa...

jag tror fan han hatar té rent allmänt också :p haha

nejda, jag tror att det kan vara jag som har lite mycket "skit" på den, men tänkte köpa en extra hårddisk på mellandagsrean, vet inte om jag vill ha windows 7 :)

Anna sa...

Jaa får göra det när jag finner orken, har ju rensat lite redan iaf ^^ anywho, vi får se när ni kommer hem om jag vill byta eller inte, känns så otroligt jobbigt att behöva installera om allt igen :p

hanabanana sa...

men har du sett utube videon på modellen då? lär ju inte vara fejk :p den andra modellen lär ju bara vara typ 1,50 hahaha
btw, jag saknar dig!!!!