20091104 vinden, babykicks & godis

bara jag som hatar när det blåser åt helt fel håll? så att man får håret i fejjan och knappt ser vart man går? didn't think so. jag har ju inget självfall så mitt hår blir inte alls roligt. blåsten är en av alla nackdelar med cypern just nu. tillsammans med seginternet och idiottrafiken. men vi ser nog ljuset alldeles snart. redan imorgon ska det bli "vanligt" väder igen. sol och 25 grader eller vad det var. då kommer vi att njuta av varenda sekund!

och jag trodde aldrig att det skull vara SÅ HÄR kul att ha en sprattlande bäbis i magen. den har verkligen fest där inne. det har gått så himla snabbt. trodde inte att det skulle börja synas utanpå med en gång men det gör det ju. om det är så här nu, hur kommer det då vara om några månader? crazy.
senaste dagarna har jag ätit rätt mycket. eller, normalt. har gått från att äta några små mål om dagen till att äta riktiga portioner som jag orkar äta upp. så kanske är det därför bäbis vuxit så snabbt? ikväll ska vi nog ta en tjockismagbild. det var ett tag sen sist.

ska fimpa godis helt och hållet framöver. har en skål med M&M's bredvid mig som ska slukas sen är det candy no more som gäller. har jag inte godis runtomkring mig blir jag heller inte sugen. så det är nog inga problem.

nu ska jag "vila middag" och kika på one tree hill som bara blir bättre och bättre!

3 comments:

linda sa...

Jag hatar också det! Blåsten alltså..

Ingemar sa...

Hej M.o P.
Skriv garna langa kommentarer till oss. Tank vi har nu varit har i tre veckor , tiden gar fort.
Skont att du mar sa bra ,visa garna magen igen.
Det ar saaa spanande nar varat forsta barnbarn vantar barn
Mormor Morfar

anna sa...

inatt kom första riktiga snön! ha kommit ca 1dm nu :P Visa magen, show it! :D