20091105 aj aj

idag när jag kom hem på siestan började jag få ont i huvudet. blev svart när jag ställde mig upp. funderade på vad det kan bero på.. och kommer inte på nåt. hade ätit lagom med mat, druckit mycket vatten och inte ansträngt kroppen nämnvärt.

på såna där gravidsidor jag kikar på ibland står det att man (självklart) bör röra på sig regelbundet. promenera raskt eller simma 2-3 ggr i veckan, 20-30 minuter åt gången.
jag gör det mer än dubbelt så mycket. 360 minuter i veckan promenerar jag i rätt raskt tempo. alltså 6 timmar promenad. minst. 20 min promenad 18 ggr i veckan. haha.
känns ju bra att jag inte behöver oroa mig och att det ingår i vardagen vare sig jag vill eller inte. men kan man gå för mycket? jag hoppas inte det.

allt känns ju bra i kroppen och konditionen är på topp. hjärtat arbetar mer än det någonsin gjort förr och jag är nu piggare än jag var innan jag blev gravid. så allt borde ju vara lugnt. anledningen till att jag funderar är för att jag inte varit på en enda koll. vet inte blodvärde, blodtryck, ingenting. men eftersom att jag mått bra antar jag att allt är lugnt. men det känns lite tufft att vara hemifrån och inte veta nånting.

fortfarande inte kommit fram till varför jag har ont i huvudet. jag brukar sällan ha det så jag blir lite fundersam. nu har jag iallafall sovit lite, ätit en rejäl portion spaghetti och köttfärsås, ätit en hel morot och druckit ett glas juice. ska skaffa mig en rejält god nattsömn inatt och sen hoppas jag att jag är fit for fight imorgon. vill verkligen inte bli sjuk! är förvånad över att jag inte blivit det än.

nu ska jag dricka vatten och vila ännumera.. kanske boxas lite med bäbis som verkar vara i toppform. imorgon fixar jag en bild på kaggen.
later aligators

3 comments:

Sweez sa...

Kanske du behöver järntabletter...? Kram

carina.lundvall sa...

Jag tror också du kan behöva järntabletter! Vanligt att få ett lågt blodvärde, jag har alltid behövt äta det! Kan du inte försöka få tag på det?
Annars leverpastej och blodpudding, men det är väl ännu svårare att få tag i?
Kram på dig från mamsen

Anna sa...

du behöver förmodligen mer järn i kroppen, så ät massa grejer som ger dig järn... blodpudding finns ju dock inte nere på cypern, men du kan ju söka på google om mer saker som ger dig en lite järnboost så att säga ;p men jag tkr det låter som att det är det du behöver. Då jag vet att man brukar äta järntabletter när man är gravid, både Jenny och mamma har sagt de :p
Ha det så bra så länge, vi saknar er här hemma juuuu! ;(