20091004 postcards

jag vet inga intressanta bloggar att läsa. så snälla söta rara, ge mig tips! vad som helst!

just nu ligger jag med huvudet på kudden och djupatanken (min kära dator) framför mig. det är inte så värst bekvämt. men det duger. ikväll har vi kollat på fotboll på green corner. det var ingen rolig match, men det vad skönt att sitta där och öhm, mysa lite och snacka skit om folk.
efter det sa vi bye bye till niklz och gick sedan till bageriet och köpte mackor och drickor. sen gick vi hem och har passat på att lyssna på "bra" musik medan girlzen är borta. eller, bra och bra. mustasch nya album var inte direkt någon uppenbarelse. tyvärr. men det är iallafall bättre än "i gotta feeling"-låten som ingen verkar kunna stava texten till. jag tyckte den var bra i några dagar. nu får jag kramp i hjärnan av skiten.
haha och nu har peter fastnat framför fifa och richard cheese loopar på. kanske ska gå och byta? han verkar inte ha tid.

imorgon ska jag försöka ha lite semester. schteeka och slappa och ha det bra. känner att lite rehab inte skulle sitta helt fel. och nästa vecka på torsdag kommer hannapanna och hennes kompanjon! det ska bli skönt att se och höra några andra svenska fejs ett tag. man blir helt chockad nu när man stöter på någon svensk som inte jobbar på vinken. jag tror det hänt en gång. haha.

anywhooo. nu är klockan past bedtime så det är nog bäst att jag mars pannkakar mig till sängen. som jag redan ligger i. ehöm. vet inte hur man säger god natt på grekiska men ni kan få ett god morgon: KALIMERA! eller väntan nu. god kväll är nog kalispera. så, KALISPERA, people.


ps. på bilderna: 1: en fin kyrka vi går förbi till och från jobbet varje dag. 2: en bild knäppt in mot land på lighthouse beach.

1 comments:

Ingemar sa...

"om du tycker om min så tycker jag om din".iallafall så är det alltid kul att läsa din blogg. Om du ska steka idag så går vi ut i regneteller nästan snö längre in i landet så snöar det. dom provade jakutzin i går kväll det kanske du vet.
Hade
Mormor Morfar