20091001 i en annan del av pafos

det är så spännande att bo på cypern. idag till exempel, har vi inget vatten :) vi fick våra aningar imorse då hälften av alla kranar sprutade vatten och sedan, såklart, när malin skulle skölja ur sin korpsvarta hårfärg och fick plåga sig i duschen i det kokheta vattnet som visade sig vara de sista dropparna. så nu kan vi varken tvätta, duscha eller gå på toa. eller ah, kissa på varandras kiss kan vi ju göra. myspys. kommer vattnet inte tillbaka imorgon kommer vi att få leva på tvättlappar och böna och be om regn så vi åtminstone kan få oss en skön dusch på terrassen.

idag har jag känt mig lite sisådär, har ont lite överallt, börjar misstänka att vår säng är aningen för hård. jag har tyckt att den varit okej, tills nu. haha, herregud, det låter som att allt är hemskt! trust me, det är det inte. bara lite. men sverige är ju inte direkt landet utan problemas, heller. hursomhelst så presterade jag bra på jobbet trots min krasslighet.

just nu är alla utom peter och jag och bowlar och jag håller tummarna lite i hemlighet för att dom "råkar" ta några öl för mycket och kommer till jobbet totalbakfulla imorgon. skadeglädje ♥

och nej mammsen, jag längtar inte hem! jag längtar efter dig och alla andra men inte hem. fast, mammsen, du är ju mitt hem och på så vis kanske jag längtar hem, men. jag klarar mig fint här i cplandet :) än så länge. vi är bra på att ta hand om varandra.

och så är det tydligen cyperns nationaldag, idag. jag undrar vad som hände denna dag för längesedan? det här innebär iallafall att man egentligen inte får jobba idag och att man får böta 5000kr om man gör det och blir "påkommen" (hur nu det skulle gå till?). men oj vad vi jobbade! ändå.

nu ska jag somna! puss

ps. annapanna, SKICKA PÅ. och yes, det lutar åt att vi kommer hem en sväng kring jul :)

2 comments:

nlas sa...

High five på dina blogginlägg...

Anna sa...

Härligt! :D
Men du, torrvara eller flaska? :p