20091009 good times


jag tror aldrig det varit så trevligt att komma hem från jobbet som det var idag. oh my god. städat och fint, hanna öppnar dörren, musiken dunkar, polly & dödskallar i kylen, god låtsasdrink (haha, känner mig som ett barn, ungefär som när morfar gjorde alkoholfria drinkar åt mig och juckis med paraplyn och sugrör när vi var små. good times) och sist men inte minst, skvallertidningar!! hur. bra. somhelst. alla utom jag är på barstreet och röjer. här sitter jag, alldeles ensam och har det bra. uppskattar varenda sekund av ensamtid. är ju folk överallt helatiden.

har inte riktigt någon matlust nuförtiden. ikväll kom jag på att jag inte ätit på ett tag (hungrig-nu-behöver-jag-mat-reflexen är ur funktion) så tog därför ett glas mjölk. haha. blev bra stolt över att få i mig det överhuvudtaget. och nu för en stund sedan åt jag en skål med corn flakes och mjölk. för att jag måste. varför kan jag inte vara såhär i vanliga fall? det är ju den perfekta dieten. att inte äta för mycket, alltså. måste nog sätta upp ett matschema så att jag äter regelbundet och slipper glömma bort att äta, haha. blir mätt av en halv macka. crazy. längtar till den dagen jag orkar sätta i mig en hel bautaportion.

imorgon har vi minsann sovmorgon som på alla andra lördagar. och vi jobbar bara 6 timmar vilket är wunderbaart. ska sova som en stock om en liten stund är det tänkt. vill hinna upp ett tag innan jobbet imorgon och kanske pressa med hanna? om hon inte är bakis, dvs :( vilket hon kommer att vara. damn. hursomhelst så är det SVERIGE - DANMARK imorgon och matchen ska självklart avnjutas på myspyspub. oj vad vi ska heja! allihopa.

och hjälp. hjälp vad varm jag blir i lillhjärtat av alla reaktioner på det lilla livet. jag trodde aldrig att det skulle kännas så här bra. nu kan vi ladda upp, ladda om och jag kan äntligen själv förstå vad som håller på att hända? fattar inte riktigt och kommer nog aldrig att göra det, haha. nu tycker jag att (jag vet inte vad jag ska kalla den? hur gör man? vad gör man?) kan bygga på sig lite mer skelett så vi får känna att det faktiskt finns något därinne i fotbollen. haha, jag kan inte riktigt prata om det här, märker jag. det känns konstigt. men jag blir nog van snart.

nu ska jag knarka skvaller, varva ner och så småningom somna och sedan vakna!
puss

2 comments:

emma sa...

låter mysigt (: du borde inte ha svartvita bilder, vill ju se hur mycket peppakaka du är :p

carina.lundvall sa...

Lilla gumman, försök att äta fastän du inte har någon matlust!
Kram