20091014 fatigué

jag är trött. trött trött. är en trött dag idag. åkt buss till jobbet två gånger. kände mig nästan hög när jag vaknade efter att ha sovit en timme på siestan. groggy in the head. här behövs ingen sprit, int! vill hem och sova nu. har fått hemgångsmål så det ska jag fanimig sätta! är HELT ensam på projektet eftersom peter är sjuk. hur ensamt är inte det? typ jätteensamt! jag som varit så pigg senaste dagarna. nu känner jag mig urpumpad även fast jag var hemma igår.

idag är det 4 månadersjubileum för räkan i magen som inte längre är en räka utan en riktig liten människa. jädrans vad tiden går snabbt. och jag har inte ens fått se honom/henne än. det känns lite jobbigt. men desto roligare blir det att komma hem och äntligen få kika! ändå inte så långt kvar.

jag och hanna har softat lite och klurat på namn. skrev en lista till henne, också. haha. så att jag inte tar hennes namn ;) den listan blev längst först. men nu har min kommit ikapp. peter har såklart också varit med men han liksom... han kommer bara på en massa roliga, dumma namn och det slutar med att jag skrattar ihjäl mig och då kommer vi liksom ingenstans. tur att det inte är någon brådska.

igår tog jag och gammbästisen bussen ner till stan och åt på pinguino. hanna insisterade på att vi skulle sitta mitt i solen och grillas. det var mycket skönt att kliva upp från stolen och vrida ur brallorna. svetten rann ner på benen. det var lite obehagligt. hanna åt souvlaki och drack strawberry daiquiri, jag åt en kycklingtoast och drack en fruit punch (juice med fruktsallad i ♥) sen shoppade vi loss lite på debenhams.

nu måste jag tyvärr vända fokus back to work.
later aligators

1 comments:

linda sa...

ja, joel är superfin! men jag vill också ha en fruit punch. langa över en please? <3