20091028 alla ska ha HD

åh, vad skönt det känns. äntligen ett LÄTT projekt. jag och peter har under det senaste halvåret suttit och sålt el.. och el är inte det lättaste. nu fixar vi HD-kanaler och HD-boxar åt viasats kunder. deeet, mina vänner, är a piece of cake! 99% är trevliga och det känns inte ett dugg ansträngande... bortsett från att rösten går 568695km/h.

ikväll blixtrar och dundrar det för fullt! men vi trotsar det och jobbar/surfar ändå. hade varit kul att mysa hemma och lyssna på ovädret som vi gjorde häromkvällen. men det är snart hemgång, ändå. så det gör inget.

på siestan idag gjorde vi (jag, peter, niklas) kycklingpastasallad och på den spritzade vi felix rhode islanddressing. hur bra och gott somhelst. känns helt otroligt att ha matlust igen. som en helt ny värld! får inte plats så mycket mat.. men åh vad gott det är att äta. så länge niklas inte snackar ääkel vid matbordet. våra kära twins har spenderat mycket tid hos sin mamma/bror med familj som är här på besök. detta har lett till en väldigt tyst och lugn tystad hemma i vår egen lägenhet.. vilket uppskattas! (no offense, brudar, ni är bäst. är bara inte så van vid att ha två energiknippen som sprudlar runt på 110%.)

now it's back to business.
later aligators

1 comments:

Malin sa...

Ni måste säga till oss om vi blir för mkt =) we can take it!

Och ja, det där med samtalsanalysen var tufft att ta. det var skönt att ni backade upp mig. tack för det =)