20090920 jag är inte här för att "superspåra"

varför BEHÖVER jag ha en anledning till att inte vilja gå ut (krogen, barstreet +) på cypern (+ överallt for that matter)?
varför i hela världen behöver jag ha en anledning? ska jag behöva känna mig konstig för att jag inte vill gå ut och supa skallen av mig (behöver inte innebära det, men det är exakt vad som menas just nu) och må dåligt hela dagen efter?

behöver jag ha en anledning till att inte vilja dricka äcklig sprit som förstör kroppen? andas in gift? sjunka till neandertalarnivå?

jag säger inte att en kväll ute måste innebära döden men vad i helvete. jag ska inte behöver förklara varje gång någon frågar. kanske tycker jag att det är skönare att slippa bränna en massa hjärnceller, få hälften så stor hjärna som sväller hela dagen efter, lukta rök, förkorta min livstid med en dag och förstöra kroppen.

i've had my share of this shit. jag känner mig inte hemma på den nivån längre. sure, det är gott med några öl now and then, men, my god. sprit är en alldeles FÖR SJÄLVKLAR SAK. det är dumt i huvudet. känner mig lagom pissed, right now.

jag kan bli wild and crazy, jag kan vara världens partybrud, jag kan dansa på borden och ha hur kul somhelst. men jag känner inte för det.

nu ska jag lägga mig, dricka grapefruktjuice och se på något jävligt roligt.

2 comments:

Ingemar sa...

Bra tänkt och skrivit M.
Gör som du känner:
Morfar

carina.lundvall sa...

Vad jag tycker du är bra,Mikaela!
Du är BÄST!